Official Galletti Dealer

Vacature: Sales Support Engineer

Wegens groei van het bedrijf zijn wij op zoek naar een Sales Support Engineer. In deze functie ondersteun je de verkoop van producten en diensten aan nieuwe en bestaande accounts. Daarnaast bedenk je samen met de verkoopleiding innovatieve technische oplossingen en fungeer je als product expert voor bepaalde productgroepen.

Wie zijn wij?

Airconair is een relatief jong bedrijf dat in korte tijd is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier op de Nederlandse markt van warmtepompen, koelmachines, ventilator convectoren en luchtbehandelingssystemen. We zijn exclusief distributeur van producten uit de Galletti groep in Nederland.

Wat ga je doen

De Sales Support Engineer vormt samen met de account managers een team waarbinnen hij/zij verantwoordelijk is voor een efficiënte technische ondersteuning. Binnen dit team bewerk je telefonisch zelfstandig klantencategorieën en genereer je opdrachten.

Je zorgt voor het soepel verlopen van het gehele verkoopproces, van aanvraag tot en met inbedrijfstelling (after sales begeleiding). Als coördinator van dit proces signaleer je tijdig problemen, informeer je betrokkenen, bepaal je prioriteiten en bedenk je oplossingen.

Wat wij vragen

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Een opleiding in de techniek
  • Werkervaring in installatiewereld
  • Betrokkenheid, passie voor je werk en doorzettingsvermogen
  • Goede communicatieve vaardigheden
Wat je van ons kunt verwachten
  • Je maakt onderdeel uit van een snel groeiende organisatie.
  • Een informele werksfeer met enthousiaste collega’s en ruimte voor jouw ideeën.
  • Ruimte voor en ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling.
  • Een leuke uitdagende baan in een dynamische team met veel afwisseling.
  • Een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er een bonusregeling van toepassing voor deze functie.

Interesse in deze mooie en afwisselende functie? We horen graag van je. Sollicitaties kunnen gericht worden aan Joep Peeraer (joep.peeraer @ airconair.com). Voor vragen kun je bellen naar 0168 850 145.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok