Official Galletti Dealer

Nieuws

Galletti MPE-D met 300 Pa EST

Galletti heeft haar populaire luchtgekoelde MPE serie warmtepompen en koelmachines uitgebreid met een serie voor binnenopstelling, de MPE-D. Ondanks dat momenteel nog maar 4 procent van alle warmtepompen/koelmachines binnen worden opgesteld, denk Galletti dat met slim toepassen van dit type warmtepompen het percentage snel omhoog zal gaan.

Lees meer: Galletti MPE-D met 300 Pa EST

Galletti Kennis Platform

Op 20 mei jongstleden heeft Airconair, exclusief distributeur van Galletti producten, het eerste GALLETTI Kennis Platform georganiseerd. In deze ochtendsessie zijn een aantal adviseurs en installateurs uitgenodigd in Houten om hun mening te geven over een aantal ontwikkelingen in de Nederlandse markt. Allereerst heeft de groep zich gebogen over het vraagstuk: CO2, het koudemiddel van de toekomst? Hierbij zijn de voor- en nadelen besproken en is de eerste seriematig geproduceerde warmtepomp met het koudemiddel CO2 geïntroduceerd door de Galletti Group.

Lees meer: Galletti Kennis Platform
Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok