Official Galletti Dealer

Nieuws

Galletti introduceert Ductimax

Airconair, de exclusieve distributeur van Galletti in Nederland, introduceert een nieuwe ventilator convector voor boven het plafond, de DUCTIMAX. Net als alle andere ventilator convectoren van Galletti kan ook deze unit uitgerust worden met een modulerende EC-ventilatormotor, waardoor een zeer laag geluidsniveau gehaald kan worden en het energieverbruik aanzienlijk wordt verlaagd.

Lees meer: Galletti introduceert Ductimax

Galletti kiest voor distributie via AirconAir

Galletti Airconditioning, het meer dan honderd jaar oude familiebedrijf uit noord Italië, heeft de distributie van haar producten in Nederland exclusief in handen gegeven van AirconAir. Het volledige pakket van ventilator convectoren, warmtepompen, koelmachines, “high efficiency” rooftop-/WTW ventilatie units en geïntegreerde softwaresysteem oplossingen wordt in eigen beheer ontwikkeld, in eigen R&D laboratoria getest (alvorens deze door Eurovent getest worden) en in de 6 eigen fabrieken geproduceerd.

Lees meer: Galletti kiest voor distributie via AirconAir
Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok