Official Galletti Dealer

Nieuws

Hoe de warmtepomp jouw woning wél warm houdt

Wanneer je de overstap maakt van conventionele cv-ketel naar elektrische warmtepomp dan is dat niet alleen een kwestie van simpel omruilen. In de uitzending van Radar op 25 februari kwam dat heel duidelijk naar voren. En het is ook precies wat ik steeds vertel. Een warmtepomp kan alleen optimaal warmte geven als er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. In deze blog vertel ik je hoe je het in bestaande bouw met een warmtepomp lekker warm krijgt en tegelijk energie en geld bespaart.

Lees meer: Hoe de warmtepomp jouw woning wél warm houdt

15 redenen om voor een warmtepomp te kiezen

De gemiddelde levensduur van een cv-ketel is 15 jaar. Wanneer deze aan vervanging toe is, kun je natuurlijk besluiten om hem gewoon te vervangen voor een nieuwe. Maar het is ook hét moment om goed na te denken over een andere oplossing. Want waarom zou je afhankelijk blijven van gas terwijl het al duidelijk is dat heel Nederland van het gas af moet? In deze blog geef ik je 15 redenen om voor een warmtepomp te kiezen.

Lees meer: 15 redenen om voor een warmtepomp te kiezen
Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.