Official Galletti Dealer

Subsidies

Energiebespaarlening voor VvE

De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds. Het fonds heeft een omvang van € 300 miljoen waarvan het Rijk € 75 miljoen bijdraagt. De Rabobank en ASN Bank treden op als cofinanciers en brengen de resterende € 225 miljoen in. Het fonds wordt ingezet om particuliere woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaren een gunstige Energiebespaarlening te bieden.

Logo Nationaal Energiebespaarfonds

 

 

Energiebespaarlening voor VvE

De VvE Energiebespaarlening, speciaal voor Verenigingen van Eigenaren, is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan een appartementencomplex te kunnen financieren. Bijvoorbeeld de aanschaf van een energiezuinige warmtepomp of warmte- en koudeopslag in de bodem.

Met de lening kunt u de energiebesparende maatregelen meteen laten uitvoeren, zonder dat u eerst moet reserveren. De maandelijkse energiekosten gaan omlaag en het wooncomfort voor de bewoners wordt verbeterd. U profiteert dus direct.

Goed om te weten

  • Boetevrij vervroegd aflossen
  • Maximaal € 25.000 per appartementsrecht (Totaal: € 5.000.000,-)
  • Rente vanaf 2,7% (looptijd 10 jaar)

Ook zijn er verschillende banken die aantrekkelijke leningen afsluiten voor duurzame investeringen.

Neem contact op met Airconair en één van de adviseurs zal u begeleiden, zowel technisch als administratief begeleiden in dit traject.

Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok