Official Galletti Dealer

Onderhoud

Om de werking van uw producten zowel functioneel als energetisch optimaal te garanderen, is het aan te bevelen om regelmatig onderhoud te laten plegen door een expert. Als verlengstuk van de fabrikant, is Airconair bij uitstek geschikt om deze rol als expert te vervullen op eigen producten. Door de veelzijdigheid van de monteurs van Airconair, is het ook mogelijk om dit onderhoud te doen voor andere fabricaten.

De contracten kunnen geheel op maat worden ingericht naar de wensen van de gebruiker. Van een preventief onderhoudscontract tot een volledig geïntegreerd prestatiecontract is mogelijk! Ook kan Airconair een zg. nul-meting uitvoeren op oudere installaties, zodat u inzicht krijgt in de conditie van de installatie, maar ook adviezen krijgt, indien dit mogelijk is, om de energie-efficiëntie te verbeteren.

Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok