Official Galletti Dealer

Subsidies

Subsidie energiebesparing eigen huis

Gaat u in uw huis of appartement minstens 2 energiebesparende maatregelen nemen voor energiebesparing? Bijvoorbeeld het isoleren van uw vloer of dak samen met de aanschaf van een energiezuinige warmtepomp, vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis aan. De subsidie stimuleert energiebesparing in bestaande woningen in de particuliere koopsector. Met de subsidie stimuleert het ministerie energiebesparing in bestaande woningen in de particuliere koopsector.

Voor wie?

In principe kunnen Verenigingen van Eigenaren en eigenaar-bewoners gebruik maken van deze regeling. Het budget voor eigenaar-bewoners is echter op. Zij kunnen dus geen subsidie meer aanvragen.

Bent u lid van een vereniging van eigenaren dan zijn er nog wel mogelijkheden! Zijn er plannen voor maatregelen of loopt er een aanvraag voor subsidie? Neem contact op met uw VvE om de mogelijkheden te verkennen.

Ontving u als individuele particuliere woningeigenaar al subsidie voor een woning? Dan kan de vereniging voor deze woning geen subsidie ontvangen.

Budget

Totaal is er tot en met 31 december 2018 € 60 miljoen beschikbaar voor deze regeling.
Voor Verenigingen van Eigenaren is het totaal budget van € 6 miljoen voor het uitvoeren van energiebesparende maatregelen aan het gebouw en € 2 miljoen voor MJOP, energieadvies en procesbegeleiding.

Aanvragen

Als een Vereniging van Eigenaren (VvE) energiebesparende maatregelen, zoals wil treffen voor de woningen, dan gelden voorwaarden om in aanmerking te komen voor de subsidie energiebesparing eigen huis.

Neem contact op met Airconair en één van de adviseurs zal u begeleiden, zowel technisch als administratief begeleiden in dit traject.

Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok