Official Galletti Dealer

Galletti vervangt haar LCE-serie door 2 nieuwe series

Galletti vervangt haar LCE serie LCX serieDe LCE-serie warmtepompen en koelmachines van Galletti zijn vervangen door 2 nieuwe series. Aan de ene kant wordt de economisch geprijsde SCX-serie (80-360 kW) geïntroduceerd. Deze serie is aantrekkelijk geprijsd door een compacte bouw en een iets geringer aantal optiemogelijkheden, maar scoort nog steeds hoog op energie-efficiëntie in deellast en een laag geluidsniveau door haar Hyblade ® technologie. Aan de andere kant introduceert Galletti de zeer efficiënte LCX-serie met een warmtepompuitvoering met energieklasse A.

Bij deze serie is het mogelijk om verschillende koudemiddelcircuits te kiezen in dezelfde capaciteit. Is vollast COP en/of redundantie belangrijk, dan is een keuze dual circuit – dual compressor mogelijk. Is deellast COP belangrijk, dan is de keuze van meerdere compressoren per circuit mogelijk. Dit is kenmerkend voor de flexibiliteit van Galletti. De LCX-serie kan ook in super low noise (Q) uitvoering worden geleverd. Zowel de SCX- als de LCX-serie kan worden geleverd met ingebouwde volledig uitgeruste hydromodules en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok