Official Galletti Dealer

Hittetest voor koelmachines

We hebben de eerste hele warme dagen van het jaar achter de rug. Voor koelmachines de eerste test van het jaar! De meeste doorstaan die test, maar enkele (vooral oudere) machines vallen uit en moeten snel vervangen worden. 

Zoals elk jaar anticipeert Galletti daarop, door een voorraad koelmachines en (gesubsidieerde) warmtepompen voor u aan te leggen. De capaciteiten lopen van 5 – 245 kW. Een snelle levering is dan gegarandeerd! Neem contact op met Airconair voor beschikbaarheid door te Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok