Official Galletti Dealer

MCI-intro

High efficiency warmtepompen

Galletti heeft al een groot assortiment high efficiency warmtepompen van 12 – 1200 kW. Vanaf november wordt hier een reeks kleine luchtgekoelde omkeerbare warmtepompen aan toegevoegd (5,7 – 14,5 kW bij nominale temperaturen). De nieuwe MCI is uitgerust met een 'full-inverter' (BLDC) compressor, een EC-ventilatormotor en EC-circulatiepomp. 

 

Met het zeer geavanceerde systeem management, een elektronische expansieventiel en een zeer efficiënte (AISI 316) platenwisselaar functioneert de MCI in het hoogste efficiëntie klassen (2 modellen label A+ en 3 modellen A++), waarmee momenteel hoge subsidies te verkrijgen zijn.

Warm tapwater productie van 60°C wordt gegarandeerd tot een buitentemperatuur van -10°C. De MCI functioneert nog steeds als warmtepomp bij buitentemperaturen tot -20°C. Daarnaast is de MCI compact in afmetingen met een laag gewicht en laag geluidsniveau, zoals u dat gewend bent van Galletti. Zoals alle modellen van Galletti is de MCI range ook Eurovent gecertificeerd.

Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok