Official Galletti Dealer

Nieuws

Een eerlijk verhaal over de warmtepomp

warmtepomp

"Nederlanders zouden vanaf 2021 geen ouderwetse, gasgestookte cv-ketel meer in hun huis mogen plaatsen. De 350.000 cv-ketels die jaarlijks worden vervangen, mogen dan alleen nog worden ingeruild voor een hybride systeem, een warmtepomp of een ander duurzaam alternatief", kopte het AD op 28 maart. Dit nieuws beheerste een paar dagen de media. De voor- en tegenstanders van het voorstel buitelden over elkaar heen met hun meningen totdat het nieuws weer naar de achtergrond verdween. Maar dat er iets moet gaan veranderen in het verwarmen van gebouwen staat buiten kijf. In deze blog leest u het eerlijke verhaal over de overstap naar een andere manier van verwarmen.

Lees meer: Een eerlijk verhaal over de warmtepomp

Duurzaam bouwen begint met vertrouwen

201803 buildingholland2018Hoe verwarmen we onze gebouwen in een energie-neutrale samenleving en houden we tegelijk de energiekosten laag? Airconair weet als geen ander dat er visie en lef voor nodig zijn om te innoveren. Maar dat de uiteindelijke beslissing om duurzaam te bouwen pas genomen wordt als er vertrouwen is in een partner die aantoonbaar met goede resultaten komt. Wij zijn een van de belangrijkste leveranciers van warmtepompen, maar wat we vooral leveren is kennis. Daarom staan we op Building Holland, de meest innovatieve bouwbeurs van Nederland. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over high efficiency warmtepompen, koelmachines, ventilatorconvectoren en luchtbehandelingssystemen.

Lees meer: Duurzaam bouwen begint met vertrouwen
Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.