Official Galletti Dealer

Nieuws

Focus op de lange termijn

lange termijn

 

Elke ondernemer weet dat een investering niet alleen bestaat uit de aanschafwaarde van een product. Voor een warmtepompinstallatie geldt dat zeker. Een warmtepomp is duurder dan een cv-ketel maar de exploitatiekosten van een elektrische warmtepomp liggen vele malen lager dan die van de ouderwetse gasgestookte cv-ketel. Zeker wanneer je je eigen elektriciteit opwekt door bijvoorbeeld zonnepanelen. Als je daarnaast weet dat een warmtepomp niet alleen kan verwarmen maar ook kan koelen, dan wordt de keuze voor een lange termijn investering misschien iets eenvoudiger. Lees in deze blog over hoe een buitenzwembad de rekensom op de lange termijn maakte en koos voor een flinke besparing op de energiekosten.

Lees meer: Focus op de lange termijn

KBM in Oss vervangt oude koelmachine door Galletti warmtepomp

 Galetti warmtepomp KBM Oss

KBM te Oss heeft haar oude koelmachine vervangen door een warmtepomp van Galletti. Afgelopen week is de warmtepomp in bedrijf gesteld door onze servicedienst.

De oude koelmachine was aan vervanging toe en een nieuwe koelmachine lag voor de hand, maar KBM koos voor een duurzame oplossing om het kantoor in de nabije toekomst met onze warmtepomp te gaan verwarmen.

 

 

 

Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.