Official Galletti Dealer

Nieuws

In 9 stappen de juiste warmtepomp kiezen

in 9 stappen warmtepompEr komt een moment dat je voor de keuze staat of je de oude cv-installatie van je gebouw gaat vervangen voor een moderne warmtepompinstallatie of dat je toch nog eens voor een conventionele installatie gaat. Waar laat je die keuze van afhangen? En hoe maak je een weldoordacht en goed onderbouwd plan voor de toekomst? In deze blog leg ik je graag uit welke stappen je moet nemen om te bepalen welke optie het beste past bij jouw bedrijf. Bedenk wel dat het een stappenplan is en dat de uiteindelijke keuze voor een verwarmingsinstallatie altijd maatwerk is.

Lees meer: In 9 stappen de juiste warmtepomp kiezen

Wat is een warmtepomp eigenlijk?

wat is een warmtepomp eigenlijk

Met een warmtepomp gebruik je de natuurlijke omgeving als energiebron. Dat kan de buitenlucht zijn, maar ook aardwarmte of grondwater. De warmte uit de omgeving wordt door de warmtepomp omgezet in energie om je huis of bedrijfspand te verwarmen of te koelen. Er zijn verschillende soorten warmtepompen, maar hoe werken die nou eigenlijk?

 

Lees meer: Wat is een warmtepomp eigenlijk?
Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.