Official Galletti Dealer

Nieuws

Galletti koelmachine bij Ewako Wapeningscentral in Kootwijkerbroek

Galletti koelmachine Afgelopen week leverde Airconair een Galletti koelmachine bij Ewako Wapeningscentral in Kootwijkerbroek. Dit ten behoeve van de proceskoeling van de snijmachines. 

De relatief kleine capaciteit van de machine (70kW) moest in stappen kunnen worden geregeld. De multi-compressor strategie ook in de kleinere capaciteitsranges bood uitkomst. Er is gekozen voor een MPET069C met twee compressoren in één circuit voor hogere deellastrendementen.

Fors meer subsidie in 2018 op Galletti warmtepompen

Toelichting subsidie ISDEUw bedrijfspand verwarmen tegen lagere kosten, dat is wat iedere ondernemer graag wil. Met de Investerings Subsidie Duurzame Energie (ISDE) krijgt u een deel van uw investeringskosten terug bij aanschaf van een of meer warmtepompen. Maar dan moet u wel een apparaat kiezen die aan de strenge voorwaarden van ISDE voor 2018 voldoet. Voor een heel aantal warmtepompen is dit jaar minder subsidie beschikbaar. De subsidie op de meeste Galletti lucht-waterwarmtepompen is juist aanzienlijk verhoogd. Goed nieuws dus. Hieronder leest u hoe de aangescherpte regelgeving duidelijk maakt dat Gallettipompen de beste keus zijn. 

Lees meer: Fors meer subsidie in 2018 op Galletti warmtepompen
Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok