Official Galletti Dealer

Nieuws

6 subsidies op warmtepompen

6 subsidies op warmtepompenWarmtepompen en andere energiebesparende maatregelen zorgen voor een veel lagere energierekening en zijn daarom een goede investering. Maar veel bedrijven kunnen deze investering niet zomaar opbrengen. Daarom heeft de overheid subsidies in het leven geroepen om bedrijven en particulieren te stimuleren toch te investeren. In dit artikel lichten we kort de 6 regelingen toe van dit moment. Kom erachter hoe u direct geld én energie kunt besparen!

Lees meer: 6 subsidies op warmtepompen

Ook KBM Master Alloys BV in Oss koos voor Galletti

KBM Master Alloys BV in Oss koos voor een warmtepomp en ventilator convectoren van Galletti.

In eerste instantie zou de R22 koelmachine vervangen moeten worden door een nieuwe koelmachine. Ook de ventilator convectoren waren aan vervanging toe. Airconair heeft, samen met de installateur, KBM overtuigd te investeren in een warmtepomp en zo gereed te zijn voor de toekomst in duurzame verwarming. De nieuwe ventilator convectoren zijn ook geschikt voor verwarming op laag temperatuur.

Lees meer: Ook KBM Master Alloys BV in Oss koos voor Galletti
Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok