Official Galletti Dealer

Nieuws

Warmtepomp bovenaan aanvragen ISDE

Het aantal aanvragen voor de InvesteringsSubsidie Duurzame Energie (ISDE) neemt nog altijd toe. Dit blijkt uit de cijfers van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) van het eerste kwartaal van dit jaar. Warmtepompen voeren nog altijd de boventoon en beslaan meer dan de helft van het aantal aanvragen, zowel bij particulieren als bedrijven.

Lees meer: Warmtepomp bovenaan aanvragen ISDE

Wat kost een warmtepomp?

Is een warmtepomp te duur?

Veel bedrijven en huiseigenaren doen hun best om energiezuiniger te worden. Er wordt goed geïsoleerd en als het mogelijk is, wordt er geïnvesteerd in zonnepanelen. Dan komt het moment dat de conventionele cv-ketel aan vervanging toe is. Wat dan? De warmtepomp is een energiezuinig en milieuvriendelijk alternatief voor de cv-ketel. Maar het is wel een hoge investering. Is de warmtepomp te duur ten opzichte van de cv-ketel? In deze blog laat ik je aan de hand van een rekenvoorbeeld zien dat dat niet zo is.

Lees meer: Wat kost een warmtepomp?
Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.