Official Galletti Dealer

Nieuws

De warmtepomp is de belangrijkste verwarmer van de toekomst

warmtepomp van de toekomst

 

Ik krijg wel eens het verwijt dat ik het belang van warmtepompen alleen maar onderstreep omdat ik nou eenmaal dealer ben van warmtepompen. Maar dat is een beetje het kip en het ei verhaal. Ik ben dealer van warmtepompen omdat ik denk dat dit hét klimaattoestel van de komende tijd is. En ik schrijf daarover omdat ik anderen wil waarschuwen dat niets bij het oude blijft en dat we in de nabije toekomst keuzes moeten maken. Maar ik ben gelukkig niet de enige die zo denkt. Op de Warmtepomp Business Day, op 26 september 2018, luisterde ik met vele anderen naar tal van sprekers die hetzelfde roepen. De warmtepomp is de belangrijkste verwarmer van de toekomst! Maar waarom dan?

 

 

Lees meer: De warmtepomp is de belangrijkste verwarmer van de toekomst

Ventilatorconvectoren passend bij elk gebouw

ventilatorconvectoren ieder gebouwSteeds meer bedrijven kiezen bij vervanging voor een klimaatsysteem met een warmtepomp in combinatie met ventilatorconvectoren om hun bedrijfsruimten te verwarmen en te koelen. Niet zo gek, want dit systeem levert het hoogst mogelijke rendement op van ons energieverbruik zonder dat er grote aanpassingen aan het gebouw moeten worden gedaan. Het is ook een systeem dat gedoseerde ventilatie mogelijk maakt, een must voor de gezondheid. En als je dan ook nog weet dat moderne ventilatorconvectoren esthetisch heel verantwoord zijn, dan is de keuze voor dit systeem snel gemaakt in een bestaande situatie.

Lees meer: Ventilatorconvectoren passend bij elk gebouw
Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.