Official Galletti Dealer

Subsidies

ISDE subsidie

De overheid stimuleert dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte worden verwarmd. Zo kan energie worden bespaard en CO2-uitstoot worden teruggedrongen.

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van warmtepompen, zonneboilers, biomassaketels en pelletkachels (zie de apparatenlijst op www.rvo.nl).

De meerjarige regeling opende op 1 januari 2016 en loopt tot en met 31 december 2020. Aanvragen kan vanaf 2 januari tot en met 31 december.

Voor wie?

  • Particulieren
  • Buitenlandse particulieren met bijvoorbeeld een (vakantie)woning in Nederland.
  • Zelfstandig ondernemers, woningcorporaties en bedrijven.
  • Zakelijke partijen uit het buitenland die een apparaat in Nederland realiseren.
  • Onder zakelijke partijen vallen per 1 juli 2017 ook gemeenten, provincies en openbare lichamen als bedoeld in de Wet gemeenschappelijke regelingen in de hoedanigheid van marktpartij of als eigenaar of huurder van een roerende of onroerende zaak.

Budget

In 2018 is er € 100 miljoen subsidie beschikbaar gesteld voor zakelijke gebruikers en particulieren. De subsidie per warmtepomp kan oplopen tot enkele duizenden euro’s.

Aanvragen

Uw huis of bedrijfspand verwarmen met een energiezuinige warmtepomp van Galletti tegen lagere kosten en in Nederland de uitstoot van CO2 verminderen? Voor warmtepompen tot een verwarmingscapaciteit van 70 kW kunt u deze ISDE subsidie aanvragen.

Neem contact op met Airconair en één van de adviseurs zal u, zowel technisch als administratief, begeleiden in dit traject.

Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok