Skip to main content
Galletti

Galletti ART-U wint Archiproducts Design Award

Wij staken het al niet onder stoelen of banken: ons enthousiasme over de ART-U ventilatorconvector van Galletti. Een prachtig ontwerp met een omkasting van slechts 10 cm diep en een warmtewisselaar dit zo stil is dat deze bijna niet te horen is. Als partner van Galletti zijn wij dan ook trots om mee te mogen delen dat de ART-U verkozen is tot winnaar in de construction categorie van de Archiproducts Design Awards.

De Archiproducts Design Awards zijn prestigeuze wereldwijde verkiezingen voor de meest unieke, vernieuwende producten. Dit jaar waren er ruim 700 producten van 400 verschillende wereldwijd opererende merken genomineerd. De jury bestond uit een panel van toonaangevende personen in de architectuur en designwereld.

De Galletti ART-U

De ART-U ventilatorconvector van Galletti is het ideale alternatief voor radiatoren wanneer er in een woning of bedrijfspand gebruik gemaakt wordt van een warmtepomp. Met dit product bracht Galletti iets nieuws en unieks op de markt, iets dat er eerder nog niet was. De unit is zeer efficieent en stijlvol vormgegeven. Het past in ieder interieur. Uniek aan deze ventilatorconvector is ook dat deze leverbaar is in verschillende kleuren: wit, zilver en rood.

De omkasting van de Galletti ART-U is slechts 10 cm diep. Hoe dit kan? Er is gebruik gemaakt van de nieuwste High Efficiency warmtewisselaar en tangentiale ventilator technologie. Hierdoor wordt de luchtstroom gelijkmatig verdeeld over de warmtewisselaar en is het geluidniveau zeer laag. De ART-U is daarnaast uitgerust met innovatieve traploze inverter gestuurde BLDC motoren. Dit resulteert in een gegarandeerd laag energieverbruik.

Wilt u meer weten over deze innovatieve ventilatorconvector. Neem dan gerust contact met ons op.