Skip to main content
Galletti

Galletti presenteert: EFFETTO AirClissi

De EFFETTO AirClissi is de eerste hydronische cassette-unit met een ongekend esthetisch niveau, waarbij licht de nieuwe ster van de show is. De magie tussen lucht en licht creëert het perfecte comfort!

galletti_effetto_cassette_kopen

EFFETTO AirClissi is ontwikkeld als antwoord op de behoefte aan een grotere integratie tussen de hydronische binnenunit en de ruimte die geklimatiseerd moet worden.
Deze innovatieve oplossing bevat een dunne laag LED-licht in de luchtinlaatmodule met Coandă-effect, die uitdrukkelijk is ontworpen om de stijl van de omgeving te versterken in volledige harmonie met de belangrijkste verlichtingscomponenten.

Combinatie ACQVARIA-technologie

De EFFETTO AirClissi- module kan worden gecombineerd met Galletti's betrouwbare Acqvaria-technologie en is ontworpen om het hoogste comfort te garanderen. De luchtstroom werd geoptimaliseerd door middel van computational fluid dynamics (CFD) simulaties, die gevalideerd werden door testen in de laboratoria van Galletti.
Door de unieke geometrie van de kanalen kan de luchtstroom het plafond en de muren bereiken zonder ooit rechtstreeks over de aanwezige personen heen te gaan (Coandă-effect). Dit maakt het de ideale oplossing voor lichte commerciële, kantoor- en hotelinstallaties.

Met EFFETTO AirClissi kunt u de lichtintensiteit naar wens aanpassen, hetzij via de EVO-microprocessorcontroller van Galletti, hetzij via de Casambi-app (die op elke smartphone kan worden gedownload). De lagen LED-licht zijn verkrijgbaar in warm 3000 K en neutraal 4000 K.

Eigenschappen

> Essentiële en rechtlijnige stijl
> Innovatieve materialen in het segment hydronische cassette-units
> Dibond® - afgedicht tegen condensvorming
> Geoptimaliseerde luchttoevoer dankzij het Coandă-effect
> Betrouwbaarheid van ACQVARIA-technologie
> Magneten op het frontpaneel - eenvoudige installatie en onderhoud
> Kan bestuurd worden via app
> 2 verlichte versies en 3 kleurenversies van het Dibond®-paneel beschikbaar
> Integratie van stijl door licht (synesthetische benadering)

 

effetto air clissi galletti