Skip to main content
Galletti

Klimaatkamer Galletti warmtepompen en koelmachines

Wij zijn trots op het feit dat de Galletti fabriek (waar onze warmtepompen, koelmachines en ventilatorconvectoren geproduceerd worden) beschikt over een interne klimaatkamer. Een klimaatkamer zoals deze is een zeldzaamheid binnen onze sector. Daarnaast zijn we een van de weinige die ook voor Eurovent testen mogen uitvoeren. Alle Galletti machines zijn dan ook Eurovent-gecertificeerd.

Testen door klimaat na te bootsen

Deze testruimte in de fabriek van Galletti in Italië stelt ons in staat om verschillende externe klimatologische omstandigheden na te bootsen, variërend van zomerse omstandigheden met hoge temperaturen en luchtvochtigheid, tot winterse temperaturen ver onder het vriespunt. Met behulp van ons geavanceerde meetsysteem kunnen we koelmachines en warmtepompen in de kamer laten functioneren onder gedefinieerde en stabiele klimatologische omstandigheden. Hierdoor kunnen we de werking van onze machines realistisch simuleren, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden en gedurende het hele jaar. Dankzij deze faciliteiten kunnen we de kwaliteit van onze producten garanderen, en het laat zien dat er veel aandacht wordt besteed aan onze producten.

Capaciteit klimaatkamer

In de klimaatkamer kunnen machines met een vermogen tot ca. 600kW worden getest, daarmee is het een vrij grote klimaatkamer met veel mogelijkheden.

 

c climatica