Skip to main content
Galletti

Luchtzuiverende NTP-technologie in meer Galletti units

In de huidige situatie rond het COVID-19 virus is luchtkwaliteit en luchtreiniging belangrijker dan ooit. Gezien de huidige situatie vond JONIX het dan ook hoog tijd om de handen verder ineen te slaan met Galletti. Het resultaat: prachtige nieuwe luchtzuiverende toepassingen voor verschillende units.

JONIX is al langere tijd partner in de Galletti groep en het brein achter de zogenaamde NTP-technologie. Deze afkorting staat voor Non-Thermal Plasma en is de meest effectieve en veilige manier om virussen, bacteriën, schimmels en luchtjes te verminderen en verontreinigde stoffen af te breken. Dit gebeurt door middel van oxidatie.
Ontsmetting en luchtzuivering voor convectoren & WTW

De NTP- technologie werd al enige tijd toegepast in luchtbehandelingskasten van Galletti, maar de huidige situatie vroeg om meer mogelijkheden. Daarom bestaat vanaf nu dan ook de mogelijkheid om NTP te gebruiken in bijvoorbeeld ventilator convectoren en warmteterugwinningsunits (WTW).

Naast de DUCTIMAX, PWN en UTC units waar de technologie eerder al toegepast werd, is het nu ook mogelijk om gebruik te maken van de luchtzuiverende functies in alle varianten in de ESTRO en FLAT range.

Successen in Italiaanse fabrieken

De NTP manier van luchtzuivering is zeer doeltreffend. Zo wordt het bijvoorbeeld gebruikt in de eigen fabrieken van Galletti. Er zijn hier tot nu toe nog geen ziektegevallen gemeld, de Italiaanse overheid heeft dan ook weer toestemming gegeven om de productie op deze locaties weer op te pakken.

Wilt u meer weten over Galletti en de toepassing van NTP-technologie bij uw installaties? Neem dan gerust contact met ons op, onze experts helpen u graag verder.