Skip to main content
Galletti

Nieuw: EVO-2-Touch

Het beheer van kleinere klimaatbeheerinstallaties is vanaf nu nog makkelijker. Galletti introduceert de EVO-2-Touch, een elektronische interface die gebruikt kan worden in combinatie met de EVO BOARD controller.

 Voor alle Galletti units

Het design is speciaal ontwikkeld met het oog op de ART-U waar vormgeving ook een belangrijke rol speelt. Het systeem kan eenvoudig met het EVOBOARD op de muur geïnstalleerd worden en aan alle Galletti units gekoppeld worden (met uitzondering van de FM serie). Door zijn overzichtelijke en gebruiksvriendelijke touch screen is het bedienen van het systeem nog makkelijker geworden.
De Galletti EVO-2-Touch is leverbaar in zwart en grijs, voor de ART-U canvas is deze beschikbaar in een bijpassend custom design.

Nog sneller geregeld met de Galletti app

Ook nieuw is de eigen app van Galletti. Alle hydraulische units die bestuurd worden door EVO kunnen hier gemakkelijk aan gekoppeld worden. De app is geschikt voor zowel Android als iOS. De informatieverbinding wordt tot stand gebracht door middel van Wifi of bluetooth. Zo heeft u altijd en overal controle over uw Galletti producten.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op, onze productspecialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden.