Skip to main content
Galletti

Subsidie warmtepomp 2023

Goed nieuws voor iedereen die overweegt om een warmtepomp aan te schaffen: u kunt nu nog meer geld besparen bij de aanschaf van een warmtepomp dankzij de ISDE-subsidieverruiming naar 400 kW. Voor geschakelde installaties geldt een gezamenlijk maximum van een thermisch vermogen van 500 kW. Hierdoor wordt het aantrekkelijker om over te stappen op een duurzamere warmtebron voor grotere bedrijfspanden.

 

ISDE subsidie verruiming

De ISDE-subsidie is bedoeld om duurzame energieproducten te stimuleren en te ondersteunen. Met deze subsidie kunt u een deel van de kosten voor de aanschaf van een warmtepomp terugkrijgen. Hoeveel subsidie u krijgt, hangt af van het vermogen van de warmtepomp en het type apparaat.

Met de recente verruiming van de ISDE-subsidie naar 400 kW is het nog aantrekkelijker geworden om te investeren in een warmtepomp. De subsidie kan oplopen tot duizenden euro's, afhankelijk van het vermogen en het type apparaat. Hierdoor wordt de aanschaf van een warmtepomp niet alleen duurzaam, maar ook financieel aantrekkelijk voor u. Hoeveel subsidie u precies kunt krijgen voor een specifieke warmtepomp kunt u binnenkort terugvinden op de website van het RVO, maar u kunt nu al informatie inwinnen bij Airconair.

 

Airconair warmtepompen van Galletti

Als u van plan bent om een warmtepomp aan te schaffen, is het belangrijk om te weten dat er verschillende soorten warmtepompen zijn. Zo heeft u onder andere een lucht-water warmtepompen en water-water warmtepompen. Elke warmtepomp heeft zijn eigen voordelen en nadelen, en het is dan ook belangrijk om u goed te laten informeren voordat u een keuze maakt. De adviseurs van Airconair helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

 

 

Galletti PLI lucht-water warmtepomp

galletti pli subsidie warmtepomp 2023 2Een zeer populaire traploos regelbare lucht-water warmtepomp is de Galletti PLI, met een vermogen tot 55kW. De reeks tot 400 kW wordt gecompleteerd door de Galletti PLE en de Galletti VLS. Deze machines werken namelijk met het koudemiddel R454B, dit is een nieuwe generatie A2L-koudemiddel dat een van de laagste GWP op de markt kan garanderen, gelijk aan slechts 467. Hierdoor is deze machine naast het cv-ketel verbod extra aantrekkelijk omdat dit koudemiddel ook in de toekomst voldoet aan de F-GAS-wetgeving.

 

 

Galletti WLE water-water warmtepomp

galletti wle subsidie warmtepomp 2023Een ander veel verkocht model is de water-water warmtepomp Galletti WLE. Deze machine biedt de mogelijkheid voor de productie van water van -8°C t/m 55°C en kan gebruik maken van elk type natuurlijke bron voor het afvoeren van de warmte. Dus zowel de bodem (grondwater) of oppervlaktewater behoren tot de mogelijkheden. Ook deze unit werkt met het koudemiddel R454B, welke een van de laagste GWP-waarden van de markt waarborgt.

Natuurlijk zijn er nog veel meer warmtepompen leverbaar die in aanmerking komen voor de ISDE subsidie. Bekijk ons volledige aanbod warmtepompen en koelmachines.

 

Subsidie aanvraag warmtepomp

Heeft u interesse in de aanschaf van een warmtepomp en wilt u weten of u in aanmerking komt voor de ISDE-subsidie? Neem dan vrijblijvend contact op met Airconair. Wij kunnen u adviseren over de verschillende soorten warmtepompen en u helpen bij het aanvragen van de subsidie. Onze specialisten helpen u om te ontdekken welke warmtepomp het beste bij uw situatie past en hoeveel subsidie u kunt ontvangen.

 

Contact opnemen