Skip to main content
Galletti

Uitnodiging: bezoek ons op Building Holland!

Buildingholland2018Van 17 april tot en met 19 april 2018 staat Airconair met een eigen stand op het Building Holland event in de RAI Amsterdam. Dit 3-daagse innovatie event voor de bouw- en vastgoedsector is hét perfecte moment om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien en beleven van innovatieve producten en concepten!

 

Bouw aan de toekomst met Building Holland

Een tekort aan vakmensen, grondstoffenschaarste, het oplossen van het energievraagstuk en het waarmaken van duurzaam gezond wonen en werken in de praktijk. De komende decennia staat de bouw- en vastgoedsector voor grote uitdagingen. Daarom is ‘Building the Future’ al jaren het motto van Building Holland.

De beurs biedt innovators de kans verbinding te leggen en vormt een platform voor snelle volgers. Tijdens Building Holland krijgen de koplopers een podium voor succesvolle marktintroducties en krijgt de toekomst van de bouw- en vastgoedsector een gezicht. Zo wordt dit event de plek waar voor u als bezoeker de puzzelstukjes in elkaar vallen met een zichtbaar handelingsperspectief.

Voor wie interessant?

Van architect tot aannemer, van woningcorporatie tot toeleverancier. Building Holland brengt alle schakels in de keten samen voor kennisdeling, conceptontwikkeling en samenwerking.

Registreer u via deze link

Wilt u ons bezoeken? Verzeker uw toegang tot Building Holland en registreer u vandaag nog! De toegang is gratis.

https://www.databadge.net/bld2018/reg/?link=b415fd42e732cb30d3d1&lan=NL