Skip to main content
Galletti

V-iper: nieuwe Klasse-A warmtepomp en koelmachine van Galletti

V-iper high efficiency koelmachines en warmtepompen van GallettiDe V-iper is de nieuwe range High Efficiency koelmachines en warmtepompen van Galletti, voorzien van de nieuwste Multi-scroll technologie in een capaciteitsrange van 50 – 380 kW. De V-iper heeft EUROVENT Energy Efficiency Class A voor zowel de koelmachine versie als de warmtepomp versie en Seasonal Energy Efficiency Class volgens EU No. 812/2013 voor vrijwel alle warmtepompen van A++. 

 

 

 

 Deze hoge efficiëntie wordt verkregen door:

  • Hoge deellast efficiëntie door multi-scroll en multi-circuit oplossingen tot 3 compressoren per circuit.
  • Variable Water Flow: het ontwerp van de warmtewisselaar is geoptimaliseerd om ook in deellast een optimale warmteoverdracht te verkrijgen tot een volumestroom van 30 procent van de nominale volumestroom, waarbij geïntegreerde algoritmen in de besturing de drukken in het systeem op de juiste niveaus houden ook bij lagere volumestromen.
  • Microchannel technologie voor de koelmachines, standaard voorzien van epoxy coating en anti-UV behandeling, met als gevolg een reductie van de koudemiddelinhoud van 40 procent.
  • Innovatieve UP-WIND en HYDRO SMART FLOW technologie zorgen voor een constante tegenstroom in de warmtewisselaars, waardoor een geoptimaliseerde warmteoverdracht is gegarandeerd in zowel de zomer als de wintersituatie.

 Daarnaast ook:

  • Uitgebreid werkbereik van zowel warmtepomp als koelmachine.
  • Low Noise uitvoeringen tot – 8dB met o.a. EC-ventilatormotoren.
  • Het ontwerp van de V-iper garandeert eenvoudig en snel onderhoud, waarbij ook de geavanceerde besturing alle bedrijfsgegevens opslaat, waarna deze eenvoudig kunnen worden gedownload op USB stick of via het internet.

 

Airconair is de exclusieve vertegenwoordiging van Galletti in Nederland.