Skip to main content
Galletti

Zien we u op de VSK 2024?

Airconair staat dit jaar op de VSK beurs! We nodigen u uit om onze stand 11.A077 te bezoeken, waar we onze innovatieve oplossingen presenteren, waaronder de stijlvolle ART-U en EFFETTO (+Air Clissi), en duurzame warmtepompen die werken met R290 (propaan) voor zeer hoge watertemperaturen met een laag geluidsniveau.

Of u nu op zoek bent naar designoplossingen voor uw kantoor of woning, of geïnteresseerd bent in de laatste ontwikkelingen op het gebied van laag GWP warmtepompen, ons deskundige team staat klaar om u te ontmoeten en al uw vragen te beantwoorden.

U vindt onze stand hier

vsk kaart

 

Tijdens de beurs staand de volgende thema's centraal

 

ART-U

Op zoek naar een designoplossing die zowel mooi als stil is voor uw kantoor of woning? Kom onze ART-U bekijken op de VSK beurs! Bezoek ons voor een visuele ervaring met eindeloze mogelijkheden die uw ruimte transformeert.

vsk art u 

EFFETTO (Air Clissi)

Op zoek naar een designoplossing die zowel mooi als stil is voor uw kantoor of woning? Kom onze EFFETTO bekijken op de VSK beurs! Bezoek ons voor een visuele ervaring die uw ruimte transformeert.

 vsk effetto

DLI split warmtepomp

Zoekt u een efficiënte oplossing voor warm water en verwarming? Dan is onze DLI-split warmtepomp met een 240L warm tapwatervat een zeer interessante optie! Met R32 heeft deze machine een lage impact op het milieu, 6-16 kW verwarmingscapaciteit en een laag geluidsniveau. Kortom, de ideale keuze voor woningen en kleine commerciële ruimtes.

 vsk dli

Laag GWP warmtepompen. Wat is de beste keuze? 

Van R454B en R32 tot R290, we bieden oplossingen voor elke behoefte, van lucht/water tot water/water en monobloc tot split systemen in capaciteiten van 5 – 1100 kW. Bezoek onze stand op de VSK beurs voor een diepgaande kijk op hoe je energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid kunt combineren.

 vsk gwp

 

VSK zet u op voorsprong!

U beleeft het tijdens VSK 2024.

Bent u erbij? Registreer u dan nu via de VSK website