Official Galletti Dealer

Subsidies

Vele apparaten voor comfort klimaatbeheersing van Galletti worden door de overheid gezien als een duurzame manier van verwarmen en wordt de aanschaf middels het geven van een subsidie gestimuleerd.

EIA

Wilt u als bedrijf, vereniging of stichting investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie? Maak gebruik van de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). Deze subsidie levert u een fiscaal voordeel op van gemiddeld 13,5 procent. Daarnaast zorgen energiezuinige investeringen ook voor een lagere energierekening.

ISDE

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE subsidie) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. De meerjarige subsidie opende op 1 januari 2016 en loopt tot en met 31 december 2020.

De regeling is van toepassing op warmtepompen met een capaciteit tot 70kW.

De subsidie kan oplopen tot enkele duizenden euro's voor de grotere machines

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij hebben al veel klanten begeleid in dit subsidietraject. Wij willen u ook graag helpen. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Meer informatie:
Energie-Investeringsaftrek (EIA)
MIA/VAMIL
ISDE
SDE+

Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok