Subsidies

Vele apparaten voor comfort klimaatbeheersing van Galletti worden door de overheid gezien als een duurzame manier van verwarmen en wordt de aanschaf middels het geven van een subsidie gestimuleerd.

EIA

Wilt u als bedrijf, vereniging of stichting investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie? Maak gebruik van de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). Deze regeling levert u een fiscaal voordeel op van gemiddeld 13,5 procent. Daarnaast zorgen energiezuinige investeringen ook voor een lagere energierekening.

ISDE

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. De meerjarige regeling opende op 1 januari 2016 en loopt tot en met 31 december 2020.

De regeling is van toepassing op warmtepompen met een capaciteit tot 70kW.

De subsidie kan oplopen tot enkele duizenden euro's voor de grotere machines

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Veel van onze klanten hebben wij begeleid in dit subsidietraject. Wij willen u ook graag helpen in dit gehele subsidietraject. Neem daarvoor contact met ons op.

 

Meer informatie:
Energie-Investeringsaftrek (EIA)
MIA/VAMIL
ISDE
SDE+