Skip to main content
Galletti

Warmtepomp leverancier Dordrecht

Warmtepomp leverancier dordrechtOp zoek naar een betrouwbare en deskundige warmtepomp leverancier Dordrecht en regio Dordrecht? Airconair staat voor u klaar. Wij zijn exclusief distributeur van duurzame Galletti warmtepompen in Nederland en helpen u graag aan de warmtepomp die past bij uw situatie of project.

Wij leveren warmtepompen voor alle sectoren, van zwembad tot ziekenhuis en van kantoor tot industrie. We bieden naast warmtepompen ook systemen die gelijktijdig kunnen koelen en verwarmen, koelmachines en luchtbehandelingssystemen.

Leverancier van Galletti warmtepompen

Het Italiaanse Galletti is met al meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van warmtepompen en koelmachines dé naam en een van de marktleiders op het gebied van comfort klimaatbeheersing. We zijn er dan ook trots op dat wij ons exclusief Galletti warmtepomp leverancier mogen noemen in Nederland.

Advies, levering en onderhoud

Wij zijn niet alleen leverancier van warmtepompen, wij helpen u als installateur waar nodig ook graag met advies en onderhoud van installaties. Zo helpen wij u en uw klant naar een zo optimaal mogelijke energie-efficiëntie en de beste werking van de warmtepompinstallatie.

Airconair: uw warmtepomp leverancier

Door onze jarenlange ervaring zijn we uw betrouwbare partner als het op levering van warmtepompen neerkomt. U vindt ons kantoor in Fijnaart, op slechts op halfuurtje van Dordrecht. Desalniettemin leveren wij warmtepompen voor projecten door het hele land.

Wilt u meer weten over onze services, Galletti warmtepompen of wat wij voor u als installateur kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, onze warmtepompexperts helpen u graag verder.Maak uw keuze
Let op: Wij leveren niet direct aan particulieren
Vul uw naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw onderwerp in.
Vul uw vraag of opmerking in.