Official Galletti Dealer

Overzicht warmtepompen

Warmtepompen: Advies & Techniek

Elke warmtepomp maakt onderdeel uit van een groter opwekking- en afgiftesysteem. Hoe creëert u een hoog rendement met een zo kort mogelijke terugverdientijd? Welke innovaties spelen daarbij een rol? AirconAir zoekt samen met u naar creatieve oplossingen en helpt u bij het kiezen voor de juiste warmtepomp.

Lees meer: Warmtepompen: Advies & Techniek

Informatie over warmtepompen

De aanschaf van een warmtepomp is een flinke investering die zichzelf terugverdient. Doordat de warmtepomp ‘gratis’ warmte uit de aarde of de lucht gebruikt, is er zeer weinig energie nodig om warmte op te wekken. Dat maakt een warmtepomp niet alleen energiezuinig. Hij is ook veel milieuvriendelijker.

Lees meer: Informatie over warmtepompen

Warmtepomp: Installatie & Onderhoud

Elke warmtepomp maakt onderdeel uit van een groter opwekkings- en afgiftesysteem. Hoe creëert u een hoog rendement met een zo kort mogelijke terugverdientijd? Welke extra voordelen levert een warmtepomp op? AirconAir kijkt samen met u naar de mogelijkheden en biedt ondersteuning bij zowel installatie als onderhoud van de warmtepomp.

Lees meer: Warmtepomp: Installatie & Onderhoud

Direct contact opnemen

U bent op zoek naar meer informatie over subsidie, aanschaf en/of installatie van een warmtepomp omdat u met uw bedrijf wilt verduurzamen. Wilt u uw (nieuwe) bedrijfspand, school of zwembad voorzien van een warmtepomp of bent u architect, aannemer of installateur? Wij komen graag in contact met u.

Vult u a.u.b. onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

 

Naar welke informatie bent u op zoek?