Skip to main content
Galletti

Galletti's Advanced Design

Met trots presenteert Galletti een nieuwe stap in het segment hydronische units. We zien onze Galletti producten als een voortdurend evoluerend ecosysteem, welke alle oplossingen presenteert die zijn gecreëerd voor een moderne tijd. Niet alleen qua design, maar ook op het gebied van geavanceerd design.

Galletti effetto1 Groot

Pionier in de ventilatorconvector branche

Bij Galletti zijn ze pioniers met de lancering van deze nieuwe productlijn in de wereld van airconditioning. In het begin was het unieke Galletti-design alleen mogelijk met de ART-U. Maar inmiddels is het aanbod aanzienlijk uitgebreid. Met de introductie van de ART-U Canvas, de EFFETTO en EFFETTO AirClissi werd de Advanced Design Unit binnen Galletti opgericht om na te denken over de toekomst door technologische innovatie te combineren met nieuwe vormen en materialen.

We laten ons inspireren door verschillende disciplines en sectoren om geavanceerde oplossingen te creëren die inspelen op de behoeften van mensen en duurzaamheid. We zijn niet alleen op zoek naar een "mooie vorm", maar richten ons op de best mogelijke ervaring voor de gebruikers van onze producten en diensten. Dit noemen we 'Design Thinking'. Het staat symbool voor Galletti's benadering van 'Open Innovation'. Daarom praat Galletti al geruime tijd niet alleen over Design, maar ook over Advanced Design. Dit zie je terug in de producten die ze maken.

Op galletti.spaceten.it/nl kun je alle mogelijkheden bekijken en een keuze maken uit:

  • ART-U
  • ART-U Canvas, de eerste wandgemonteerde ventilatorcoil die innovatieve materialen en unieke aanpassingen biedt
  • EFFETTO, het nieuwe moduleconcept voor hydraulische cassettes, met het Coandă-effect voor luchtverdeling, een perfecte combinatie van esthetiek, innovatie en uitstekend ontwerp
  • en de EFFETTO AirClissi, de verlichte module die het comfort en de stijl van de omgeving verrijkt met een vleugje licht.

Logo Galletti Advanced Design ESTESO 300x102 1

Meer informatie

Heeft u interesse in de design mogelijkheden van de ventilatorconvectoren van Galletti? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!