Skip to main content
Galletti

Nieuw: Galletti ART-U Canvas

Galletti zet opnieuw een grote stap in de wereld van de ventilator convectoren. Als exclusieve Galletti dealer van de Benelux presenteren wij u vol trots: de ART-U CANVAS, de eerste personaliseerbare ventilatorconvector.

De Galletti ART-U Design ventilatorconvector van slechts 10 cm diep en met BLDC-motor kenden we natuurlijk al een tijdje. Een prachtig apparaat met een slim en aantrekkelijk design, eerder al verkrijgbaar in een zilverkleurige versie, later verschenen ook een rode, zwarte en witte variant. Niet zo gek dus dat de ART-U eerder dit jaar al een Archiproducts Design Award in de wacht sleepte. Maar met de komst van de Canvas, gaat Galletti nog een stap verder.

Personaliseerbare ventilatorconvector

Met het nieuwe product in deze range, de ART-U Canvas, wordt indoor klimaatbeheersing op een heel nieuw niveau gebracht. Het gehele voorpaneel is namelijk te personaliseren naar eigen wens en smaak. Denk niet allen aan een eigen uit te zoeken kleur, maar ook aan graphics en foto's. Zo maakt u van de eens zo 'normale' ventilator convector een waar kunstwerk.

Meer weten over dit product en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.