Official Galletti Dealer

Galletti introduceert Ductimax

Airconair, de exclusieve distributeur van Galletti in Nederland, introduceert een nieuwe ventilator convector voor boven het plafond, de DUCTIMAX. Net als alle andere ventilator convectoren van Galletti kan ook deze unit uitgerust worden met een modulerende EC-ventilatormotor, waardoor een zeer laag geluidsniveau gehaald kan worden en het energieverbruik aanzienlijk wordt verlaagd.

Samen met de hoog a/d muur- en cassette-systemen (ook met EC-motoren) kan de DUCTIMAX gekoppeld worden aan een hoog rendement multifunctionele water warmtepomp en ontstaat door, in eigen R&D ontwikkelde, ERGO en EVO regeltechniek een compleet energiezuinig systeem voor vele binnenklimaattoepassingen.

Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok