Nieuws

KBM in Oss vervangt oude koelmachine door Galletti warmtepomp

 Galetti warmtepomp KBM Oss

KBM te Oss heeft haar oude koelmachine vervangen door een warmtepomp van Galletti. Afgelopen week is de warmtepomp in bedrijf gesteld door onze servicedienst.

De oude koelmachine was aan vervanging toe en een nieuwe koelmachine lag voor de hand, maar KBM koos voor een duurzame oplossing om het kantoor in de nabije toekomst met onze warmtepomp te gaan verwarmen.

 

 

 

Een eerlijk verhaal over de warmtepomp

warmtepomp

"Nederlanders zouden vanaf 2021 geen ouderwetse, gasgestookte cv-ketel meer in hun huis mogen plaatsen. De 350.000 cv-ketels die jaarlijks worden vervangen, mogen dan alleen nog worden ingeruild voor een hybride systeem, een warmtepomp of een ander duurzaam alternatief", kopte het AD op 28 maart. Dit nieuws beheerste een paar dagen de media. De voor- en tegenstanders van het voorstel buitelden over elkaar heen met hun meningen totdat het nieuws weer naar de achtergrond verdween. Maar dat er iets moet gaan veranderen in het verwarmen van gebouwen staat buiten kijf. In deze blog leest u het eerlijke verhaal over de overstap naar een andere manier van verwarmen.

Lees meer: Een eerlijk verhaal over de warmtepomp