Official Galletti Dealer

Subsidies

Energiebespaarlening voor particulieren

De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds. Het fonds heeft een omvang van € 300 miljoen waarvan het Rijk € 75 miljoen bijdraagt. De Rabobank en ASN Bank treden op als cofinanciers en brengen de resterende € 225 miljoen in. Het fonds wordt ingezet om particuliere woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaren een gunstige Energiebespaarlening te bieden. 

Logo Nationaal Energiebespaarfonds

 

 

Energiebespaarlening voor particulieren

De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Bijv. de aanschaf van een energiezuinige warmtepomp.

Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan die besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis en investeer slim!

Goed om te weten

  • Boetevrij vervroegd aflossen
  • Tot maximaal € 25.000 lenen (Nul op de Meter tot maximaal € 50.000,-)
  • Rente 2,4% (looptijd 10 jaar)

Ook zijn er verschillende banken die aantrekkelijke leningen afsluiten voor duurzame investeringen.

Neem contact op met Airconair en één van de adviseurs zal u begeleiden, zowel technisch als administratief begeleiden in dit traject.

Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok