Official Galletti Dealer

Nieuws

Zonnepanelen combineren met een warmtepomp

De vraag naar groene energie wordt steeds groter. Deels vanwege de maatregelen die de overheid neemt onder invloed van de klimaatakkoorden van Parijs en Katowice. Maar gelukkig worden we zelf ook steeds klimaatbewuster. Dat is goed nieuws want de energietransitie heeft veel meer kans van slagen als we er zelf helemaal achter staan. Steeds meer bedrijven en particulieren investeren in zonnepanelen. Om nog meer rendement uit deze investering te halen kun je ze het beste combineren met een warmtepomp.

Lees meer: Zonnepanelen combineren met een warmtepomp

Hoe stil is een warmtepomp?

Stille warmtepompEen lucht-waterwarmtepomp is een prima manier om gebouwen en tapwater te verwarmen. Zowel voor de portemonnee als voor het milieu. Maar zoals alle elektrische apparaten die bewegen, produceert ook de warmtepomp geluid. Dat is niet erg, zolang het maar niet hinderlijk is. In dit artikel vertel ik je waar je rekening mee moet houden als je een warmtepomp installeert in je woning of bedrijf zodat jijzelf, je personeel of je buren er geen geluidsoverlast van hebben.

Lees meer: Hoe stil is een warmtepomp?
Airconair BV is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.